Utringd

Igår ringde bemanningen och fick jobba natt på ett ställe som jag inte satt min fot på, ännu mindre viste jag inte ens vart det låg. Men bemanningen sa att dom hade kris, så det var baar att packa ihop sitt pick och pack sätta sig i bilen och åka iväg. 

Jag tog med mig en varmakoppen klar grönsakssoppa som inte innehåller så mycket kalorier. Man kan ju alltid ha varmakoppen hemma då det är så lätt att säga att man inte han göra ordning något att äta och var inte ens förberedd på att man ska jobba inatt. Jättebra undanflykt *L* 

Så vi åt vid 03.00 inatt och då lyckades jag stå med rygge emot dom två andra som jobbade att jag hällde i ca 2 dl vatten men bara ½ varmakoppen pulvret. På så sätt blev det ännu mindre kalorier än vad jag hade räknat med. Dessutom drack jag 3 koppar kaffe, jag vet att 3 koppar kaffe lät mycket men jag var så trött och hoppades vakna till lite. 

Nu i sena eftermiddagen/början av kvällen gjorde mamma ordning kyckling, nudlar wookgrönsaker. Jag åt mer än beräknat pga att jag såg mammas blick. Nu funderar jag på när hon ska komenera min kropp och min mat, hon har gjort det förut så nu känner jag att det bara är en tidsfråga. 
Funderar på att köpa hem något med ganska mycket fett och ta fram när hon är hemma och ska fika eller något. Jag kan ju alltid smussla undan den under bordet utan att hon märker något. Då måste hennes misstankar försvinna.  

Osynlig

Just nu vill jag bara sjunka ner i det tomma intet och aldrig mer återvända. Allt känns åt helvete, varenda dag är en ond cirkel som det aldrig kommer att finnas ett slut på.

Varför kan alla utom jag?
En intressant fråga. Jag vill bara dö, men det finns något inom mig som säger "stopp". Jag har så många knep som skulle kunna avsluta livet från en minut till den andra. Men varför tar jag inte chansen när jag har den? Är det för att jag vet att en person skulle bli hemskt ledsen, och som jag inte skulle kunna göra besviken.
Men varför ska jag alltid vakna i en mardröm som jag aldrig skulle kunna ta mig ur pga att jag inte vill göra en person besviken och olycklig?

Pratade med en Jihovas (stavning?) inatt, eftersom jag tycker det är lite intressant hur dom har sin värderingar. Han sa att jag som är ateist inte tror på ett liv efter döden och om det blev så skulle det vara hemskt. Därför sa han att om det blir som han tror, att det finns ett liv efter döden, är det betydligt bättre.
MEN jag vill dö och aldrig komma tillbaka nå mer, hur kan då han komma och säga att jag borde tycka det är bättre, om hans tro efter döden, när jag bara vill dö och vila i frid. 

Det går inte en endaste dag utan att jag börjar grina, men som vanligt är det ju något som inte stämmer med mitt jävla huvud. Jag är ju inte "normal" som dom flästa. Vad nu normal betyder. 

Att vara normal är väll att göra som alla andra. Se lika dan ut, ha lika dana kläder, att inte sticka ut utan vara neutral. Sen när det kommer en och sticker ut då blir den kallad både de ena och det andra. Det snackas skit bakom dennes rygg osv.
VEM har sagt och kommit på att det är normalt att ha ett BMI mellan 20 och 25 och att man är underviktig när man har ett BMI på under 20 (Det  skiljer sig på BMI skalorna på olika sidor) ? Alltså som jag tror i det flästa fall vill vi människor inte vara den andra lik. Dessutom skulle det bli otroligt tråkigt om alla lyssna på samma musik. Så jag tror det inte är roligt alls att vara s.k. "normal".



Otroligt skönt att skriva av mig! Men mitt grubbel kommer aldrig att försvinna.....















Mat

Frukost: ----
Lunch: en kopp kaffe
Middag: (tyvärr) kyckling med limesås och tandooripotatis


Trött

Klev upp klockan 5 imorse och gick en promenad + 100 situps + 200 rygglyft. Sen ringde dom från bemanningen och ville att jag skulle jobba inatt och det tackade jag naturligvtis ja till eftersom jag behöver pengarna. Och jag vet inte om jag kommer till ro och kunna vila lite innan, känner mig trött och känns som o mjag skulle kunna sova ett par timmar. Men samtidigt inte.

Aja, det visar sig hur jag gör=)

skapligt..

Det känns rätt så ok iaf. Jag har ju fått i mig lite kalorier idag, men jag har gjort 200 situps och lika många rygglyft, som jag kallar det (vet inte vad det heter, men tror det heter så). Jag har faktiskt gått ner 1 kilo, så nu har jag "bara" 3 kilo kvar så väge jag lika mycket som jag gjorde innan jag började min praktik. Det känns som en liten lättnad.

Annars sitter jaf dagarna lång och spanar in hästannonser, om jag hittar något snygg hannoverenare och lägga energi på. Varje dag som går så blir jag mer och mer taggad igen med tanke på att skaffa en ny häst. Jag ångrar fruktansvärt mycket att jag sålde mina gamla, men jag hade samtidigt mycket med skolan.
*suck* längtar tills jag blir ägare av en häst med kapacitet igen!

dagens feta mål

Frukost: tyvärr en macka och jouice
Lunch: ----
Middag: (mamma föreslog för en gång skull) sallad, vitlöksdressing och vitlöksbröd

Vart är ana?

Jag har nu helt och hållet tappat ana, vilket är sällan att jag gör. Men det är ju förståss inte helt konstigt att jag tappat henne då jag känner mig tvingad till frukost varje dag jag jobbar inte nog med det komenterar mamma dom dagarna jag är ledig eller jobbar kväll.

Jag verkligen, verkligen LÄNGTAR tills jag är klar med praktiken, julen är över och januari börjar. Nytt år=nya tag=fasta då alla släktmiddagar är över.

Jag önskar att all mat skulle upphöra, att det inte skulle finnas kalorier kvar att ta in i munnen.. Men det är ju som sagt bara en dröm...

<---Ett önskemål hur min tallrik skulle se ut varje dag.. slippa slösa pengar, äta och diska!

Dags att sätta fart!

Eftersom jag blir klar uska till jul har jag nu bestämt mig för att börja satsa på min ridning igen.
Jag tävlade dressyr förut på elitnivå när jag red ponny. Sen gick jag över till stor häst och fick en del vinster på regional nivå. Sen kände jag att jag hade förmycket med skolan, eftersom jag gick på gymnasiet, och behövde engagera mig i utbildningen istället. 

Men nu har jag bestämt mig för att skaffa en ny häst, hade tänkt mig 1½ årig helst vallack eller hingst, en hannoveranare (tyst stam). Eftersom jag måste måste väga så lite som möjligt när den rids in vid tre år så måste jag sätta fart med min vikt. Dessutom kan man inte se ut som en säck potatis i sadeln när man rider dressyr. Det skulle inte se något vidare trevligt ut. Ordet dressyr är ju elegant, fint och stilrent. Jag har då sätt många exempel på överviktiga personer som suttit i en sadel på tävlingar. Det  ser inte klokt ut!

Nu ska jag säga ja till allt jobb bemanningen ringer om, spara så mycket som möjligt i månaden och vrida och vända på varenda krona. Sen sa faktiskt mamma till mig igår att vi skulle dela på hästen, betala halva var av allting. Men hästen får ju inte vara för dyr heller fast samtidigt ska det ju vara något att kunna tävla i framtiden. Något som kommer att kunna hålla för minst nationella tävlingar. Jag får se vart allt landar, har ju en del tyska kontakter med som jag funderar på att kontakta...


Hur är vissa funtade igentligen?

Jag och min kompis var på ett café idag och drack kaffe. Jag spättsade öronen då ett par som satt bakom mig började komma in på ett samtalsämne om bulimi.
Ena hävdade att hon hade haft bulimi och gav olika förslag på hur man kunde upptäcka sånt. Ett var bland annat: "om en person kommer ut och luktar tandkräm efter ett toalettbesök är det ett allvarligt tecken på att personen lider av bulimi".

Jag finner faktiskt inga ord för det, får man inte ens gå och borsta tänderna inne på toaletten innan den människan ska fundera på om man har ätstörning? Det är normalt att borsta tänderna. Visserligen ett per gånger om dagen, men jag kan rätt va det är gå och borsta tänderna då jag känner mig äcklig i munnen, och det kan vara mitt på dagen, om natten eller vilken tid som helst på dygnet. Jag hatar verkligen sådanna som tror att dom är små "experter" på ett område dom igentligen inte vet ett skit om och bara gissar sig till sanningen. Gah!

Om man inte är kunnig inom ett område så ska man hålla käften! Man gör bara bort sig ändå...  


Tjockare och tjockare...

...för varje dag. Snart rullar jag fram. I helgen ska jag bo hos mig själv, så då blir det en tung helg med mycket motion, svett och tårar. Gäller att passa på medans man kan motionera. Jag har även planerat en fasta i helgen får endast inta vatten, kaffe och te. Jag har redan ätit mat så det räcker för en månad.

Dessa kläder man får låna på praktikplatsen ser man ut som en rymdvarelse i alldeles förkorta byxor. Jag praktiserar på sjukhus, så det är vit blus med ett färgat streck på blusen. Byxorna får jag ha skärp i och benen är på tok för korta, när jag står så slutar byxbenen vid fotknölen, när jag sitter åker dom upp lite mer än halvvägs till knäna så man ser mina tjocka håriga ben.
Det kommer praktikplatsen få ett minus för då dom inte har köäder så det passar till alla.





På tok förkorta byxor ----->








 


Andra dagen på praktikplatsen..

Fan, kändes som om jag blev tvingad till att äta frukost idag. Dom komenterade och undrade varför jag inte åt något till frukost. "För att orka med hela dagen så måste man äta, frukost är dagens viktigaste måltid" Men hallå, hur dum i skallen får man bli egentligen.

Det är väll ändå jag som känner till min kropp, och vet hur den fungerar. Hur många kalorier är det inte i en fralla då, förutom frallan hur mycket kalorier hade jag inte i pålägg?                                                                                                                  
 <------ Om det ska fortsätta såhär i 4 veckor är detta snart jag


Inte nog med frukost i 4 veckor, på köpet blir det mat varje dag. Och så har jag knappt någon chans att ut och gå/jogga eller annan motion mer än situps när mamma är hemma.

Nu när jag har ätit frukost idag känner jag mig också mycket, mycket hungrigare än vad jag brukar. Varför är det så?
Det kanske är bra för ämnesomsättningen i kroppen?


Hur som helst ska jag försöka hålla den vikten jag har nu i 4 veckor, men hur jag ska lyckas med de har jag ingen aning om...


Ingen bra start på dagen

Idag vaknade jag med sprängande huvudvärk och skakningar klockan 5 på morgonen, nu 2½ timme senare sitter jag fortfarande med samma huvudvärk men inte lika mycket skakningar. Domhär dagarna är inge vidare trevliga, speciellt inte om man ska börja på en ny praktikplats och komma första dagen med sprängande huvudvärk.

Men min kropp ska inte få vinna, jag är starkare än min kropp. Jag vet att jag har kontrollen! Så min kropp kommer inte att vinna. Ska ut på en promenad på 45 minuter, innan jag åker och lämnar katterna hos mamma. Då har jag fått lite motion iaf. Trotts min huvudvärk + mina skakningar.

Det är många gånger som jag funderar på, när jag mår så dåligt eller har sprängande huvudvärk, om detta är värt besväret. Men jag har alltid kommit fram till samma sak, det är självklart att det är värt besväret. Ana är mitt liv, om jag inte hade ana, vad skulle jag då leva för? Vad tomt det skulle bli i mitt liv. Det är ju min peronlighet, och en personlighet brukar man inte ändra på bara sådär huxflux.  

Nu ska jag komma igenom denna dag som planerat, och bara jag kämpar lite så går det bra.










Ana låt

En underbar låt som jag har lärt mig att tycka om :)

Kitty on the catwalk - Pro ana party slamma



Kikar runt..

Sitter här och kikar runt på thinspo, måste hitta motivationen =)


Orolig

Idag har det gått toppen med motion, jag har kört slut på mig fullständigt, eftersom jag vet att det komemr att bli sparsamt med motion i 4 veckor. TYVÄRR.

Jag ska flytta till mamma och bo hos henne i 4 veckor pga att jag ska praktisera på ett ställe som ligger närmare henne än vad det gör för mig. På så sätt sparar ajg både tid och bensinpengar. Men det blir STORA problem med motion + maten. Alla mina rutiner vad gäller motion och mat spricker.

Jag hoppas att jag inte går upp nå i vikt, att jag kan försöka smyga så pass mycket utan att det märks. Sen får jag åka hem och kolla posten med jämna mellanrum och passa på att motionera då. Några situps borde jag kunna klämma in fast hon är hemma.

Och sen har jag ju vågen  som jag måste smyga in i någon väska. Jag kan ju inte visa att jag har med mig egen våg till henne. Mamma har bara en digital våg, och jag föredrar dom gamla hederliga vågarna då jag har fått för mig att dom väger mer exakt än vad en digital gör.
Mammas digitala våg väger inte lika från ena sekunden till den andra. Om jag kliver upp två gånger på hennes våg visar den två helt olika vikter. Så jag är lite skeptisk mot dom.

Jag får försöka göra det bästa av situationen i 4 veckor, får se det som en liten semester från all motion..



dagen mat

Frukost: inget
Lunch: inget
Middag: 1 päron och 26 vindruvor

åh!

Drömmer mig bort i höstkvällen..



 


Idag..

Innan jag åkte till mamma och åt middag, innan dess ställde jag mig på step upbrädan i 20 minuter och blev rejält svettig! Efter det tog jag en promenad på 50 minuter. Det var uppehåll när jag började gå, men sen efter 10 minuter började det regna. Det var en åpossetiv inverkan på mig då jag ökade farten! När jag kom hem känndes det i mina lår, så skönt det känndes!

Sen åkte jag då till mamma och åt fett fett fett, mammas kusin var också där.

Så jag kände mig fetare än någonsin tidigare, så när jag kom hem så ställde jag mig ytterligare 20 minuter på min step upbräda och blev genomsvettig då med. Så träningen har gått bra idag, men maten mindre bra.
Samtidigt är det bra för fettförbränningen att man äter lite fetare mat ibland, så jag hoppas det har en positiv inverkan på mig där, det märker jag imorgon när jag ställer mig på vågen. Jag hoppas verkligen att maten inte förstörde min vikt... det är ju som sakt vägning på måndag... 


Middag

Vart bjuden på middag av mamma, mammas kusin var också där..

Frukost: ------
Lunch: ------
Middag: Nudlar med wook grönsaker, kyckling och sås
Efterätt: Knäckäppelpaj med vaniljvisp


Knäckäppelpaj=kaloribomb!

som smort

Vaknade 19.50 och hade inte ställt klockan, så jag fick lite panik, tänk om jag sovit över! Men nu sitter jag här halvfärdig och kikar runt på mina"viktigaste" sidor som jag brukar besöka varje dag.

Samtidigt som jag knaprat på lite känfria vindruvor     , 80 kalorier per 100 g. Eftersom jag inte ätit idag så unnar jag mig några sånna. Jag älskar verkligen kärnfria vindruvor!
Nu har vågen börjat rassla till lite igen, ½ kilo har jag gått ner! Jag hatar vekligen att stå still. Nu hoppas jag på ½ till innan måndag...

Nu ska jag fixa ordning mig lite..

inte som planerat..

Inatt hade jag planerat att dricka en kopp kaffe och en kopp te. Te drack jag och allt gick bra till klockan 5 på morgonen, 1 timme före vi ronda. Då började min mage kurra och kurra, så frågade min jobbarkompis om jag va hungrig. Jo, jag kunde ju inte sitta kvar och säga att jag inte va hungrig eftersom det hördes ganska mycket.

Då bredde jag tyvärr en macka, så det blev inte som planerat. Jag sov bara till 12.30, då kolla jag på ett program jag spelat in, samtidigt som jag träna 20 minuter på step upbrädan. Det får räcka för idag. Efter det vilade jag i två timmar, och nu sitter jag här och undrar hur jag ska klara av en natt till. Jag är så trött! 

Men imorgon när jag kommer hem klockan 7 på morgonen, DÅ ska jag sova....... 

Känns bra

Imorse runt 10 tiden körde jag med min step up bräda i 20 minuter och klockan 13 träffade jag en kompis och vi gick i ca 45 minuter och prata. Sen gick jag och la mig ett par timmar eftersom jag ska jobba inatt.

När jag vaknade stog jag på min step up bräda i 20 minuter igen, så jag har fått rätt ok motion idag måste jag säga. Sen åt jag grönsaker i ugn med keldas ostsås ovanpå och lite peppar. Det är 480 kalorier i en förpackning, så jag har fått i mig ca 90 kalorier idag har jag räknat ut. Men då har jag inte räknat med dom 3 halstabletterna jag absolut skulle smälla i mig imorse utan vidare *suck*. Men det kan ju inte vara så mycket kalorier i 3 sockerfria halstabletter. 

Nä nu har jag inte tid med detta längre, jag måste åka iväg till jobbet, så jag får springa mer inatt och hoppas på att jag förbränner lite mer kalorier *L*  


Det var det..

Det var en jobbig söndag med förrätt, huvudrätt, dessert, kaffe + 7 sorters kakor och till sista men inte minst en budapest bakelse.

Det var inte lite fett. Efter huvudrätten gick jag på toaletten och kräktes upp rätt så mycket av maten jag åt. Sen viste jag ju inte att det skulle bli dessert, med andra ord Pannakotta som det finns 1 liter grädde i en portion, Jippi!
Jag kunde ju inte gå och på toaleten igen, det skulle se lite knas ut, så jag skyllde på att hunden måste gå ut och kräktes en bit in i skogen.

Och så blev det ju så småningom kaffe och 7 sortes kakor + budapestbakelse. Så när ajg kom hem gick jag ut ett tag och sen ställde jag mig på step up brädan.

Idag har jag bara tränat 20 minuter, men det komemr att bli lite mer. Så gjorde jag grönsaker i ugn med keldas ostsås över. Ostsåsen ligger på 8 % och det är 480 kalorier i en förpackning. Så det blev inte så mycket kalorier. Jag vet inte riktigt hur många jag åt, men inte kan det ha varit mycket inte.  

Tränat idag

Idag har jag tränat till max. Jag tränade så mycket att jag höll på att kräkas. Men det känns skönt, nu när det är över, att jag för en gång skull känner att jag tränat så mycket att jag slipper känna oro och ångest över för lite träning.
Men hur mycket träningsvärk kommer jag att ha imorgon? Det återstår att se *L*


Igår var jag så ledsen och nere. Pappa hörde inte av sig då jag fyllde år, utan jag fick ett elakt sms dagen efter. Han bryr sig inte om mig överhuvudtaget. Bara för att mamma och pappa är mitt uppe i en skilsmässa så ska ju inte det drabba mig. Han kan ju knappast skilja sig från sina barn?

Jag förstår inte, han har sagt att han älskar mig i 23 års tid, och helt plötsligt skulle jag lika gärna kunna vara död för honom. Jag är bara luft, genomskinlig. Det är något jag aldrig kommer att förstå, hur kan en person ändra sin personlighet bara sådär?

Det känns så rutet alltihop. Nu betyder uppenbarligen bara hans nya, vad hon nu heter och bor, allt för honom. Pappa har blivit sedd med ett barn i handen, hennes  barn kan han allt hålla i handen. Men sitt eget barn skiter han i. Vad har jag gjort för fel?

...ingenting kommer att bli som förut...

Fasta dag 1

Nu är jag inne på en fasta på tre dagar. Då jag ska till morfar och kerstin på söndag känns det bra med en fasta. Deras mat brukar alltid vara 10 kilo grädde i käns det som. Dessutom förrätt, huvudrätt, efterätt *2 och kaffe med 7 sorters kakor.

Imorse drack jag en kopp te och nu på eftermiddagen ett glas vatten. Inatt ska jag jobba, så då har jag planerat en kopp kaffe och en kopp te under hela natten + lite vatten då.

Det käns bra, jag kommer nog lyckas dessa tre dagar!

Känns skapligt!

Imorse skrev jag upp veckans vikt. Jag låg på - 1 kg, vilket jag inte alls va ett dugg nöjd med. Jag jade hoppats på minst ½ kilo till. Men jag får vara glad att jag gått ner 1 kilo, det hade ju kunnat stått stilla med. Dessutom så har jag ju haft "kalas" veckan som varit och så har jag blivit bjuden på mat två gånger i helgen, så det är inte så konstigt att jag inte gått ner något mer. Åkte dessutom på en förkylning och en kraftig sveda i halsen vilket gör att jag fortfarande inte kan träna något. Jag vill ju som sagt inte förvärra sjukdomstillståndet med det.

När jag kom hem idag så ställde jag mig på vågen igen, jag har varit så hungrig hela dagen men stått emot frästelsen ändå :) Så nu visade vågen ½ kilo mindre än imorse. Visserligen bara vätske vikt ½ kilo, men ändå. Jag blir ju så peppad av att det gav ½ kilo till minus idag så då vill jag ju bara fortsätta *L*

Jag får springa av mig några kalorier inatt och hoppas på att det larmar mycket. Allt för att kalorier ska försvinna..
Dessutom blev jag överlycklig när ajg prata med mamma i telefon! Hon hade pratat med sin chef på natten och hon sa att jag får jobba i jul, annars brukar det gå genom bemanningen. Men nu fick hon välja själv vilken dom skulle ta in, JIPPI! MIN jul är räddad=)

Det blir även mycket jobb i jul och nyår desto mindre fet mat!

En skaplig dag!

Frukost: Te
Lunch: ---
Middag: wook ca 1/3 portion (nudlar wookmix, kyckling och stark sås)

Ska jobba inatt, så då blir det nog bara te, om jag inte tar en kopp kaffe. Får se hur det blir..


Snart är denhär veckan slut

I början av veckan gick det ganska skapligt. I måndags så höll jag igång en hel dag. Jag städade, tvättade fönster, bytte gardiner, diska och baka till mitt "kalas"., jag höll på från klockan 6.00-21.00. Sen var jag slut i hela kroppen, men nöjd att få arbeta lite och känna att jag gjort nytta samtidigt som de brände lite kalorier.

Men sen på onsdagen började det tyvärr spåra ur, då mina släktingar kom för att fira mig att jag fyllt 23. Då blev det ju en massa kakor, bullar och glass, och så ställde jag mig på step up brädan på kvällen då det var alldeles för mörk för att ta en promenad.

På torsdagen blev jag tyvärr förkyld, och jag motionerar och utför inte så mycket pfysiska aktiviteter då jag är sjuk eftersom det kan förvärra sjukdomsförloppet. Det är bättre att försöka bli lite friskare och lägga motionen åt sidan ett tag. På fredagen kännde jag mig mycket bättre, då jag inte åt så mycket och så träna jag faktiskt på step upbrädan i 50 minuter. Men sen spårade det ur ännu mer när det kom till igår, lördag. Tok förkyld som jag va gick inte att träna, men jag blev bjuden på restaurang och åt onyttigheter eftersom det inte fanns så mycket annat på den restaurangen och välja på. Och idag, söndag, åkte vi till mormor och åt stek och äppelpaj med vaniljvisp.

Hade "tappat" rösten imorse då jag knappt fick fram något ljud men det är lite bättre nu. Men inte så bra att jag kan träna och försöka göra mig av med lite kalorier. Så det känns verkligen hopplöst, och imorgon är det vägning *suck* det kommer nog inte bli sånt bra resultat *himlar med ögonen*


Dagens matintag

Jag och mamma blev bjuden till mormor på mat. Jag är nog fet ändå, inte behöver jag nå mer fett på kroppen. Men dom vill väll ha mig ännu fetare än vad jag redan är så dom kan skratta åt mig och säga hur misslyckad jag är. Jag åkte hem efter maten och den jävla efterätten som jag va tvungen att äta. Jag är så hes och ansträngd när jag pratar, så jag skyllde på att jag skulle hem och vila rösten. Hur som helst:

Frukost: Te
Lunch: ---
Middag: Stek och potatis tillsammans med sås
Efterätt: Äppelpaj med vaniljevisp


restaurang idag

Så blev man tyvärr bjuden på restaurang. Det var någon amerikansk stil, så jag försökte leta reda på de minst fetaste och kalorisnålaste som fanns, men inte hitta jag något sådant.

Det fanns förrätter, men det skulle se lite tokigt ut om jag bara skulle äta en förrätt, så tyvärr fick det bli handburgare med ostsås, strips och vitlöksås. Sen när jag kom hem ställde jag mig på min step up bräda i 50 minuter och hoppas det tog lite på min kropp i allafall..

sitter här hungrig..

..men kikar på thinspo som hjälper väldigt mycket! Jag ska ju bli smal!


          ej

Nu sitter jag här..

igen och funderar på hur jag ska kunna ta mig igenom denhär dagen. Förkylningen och svedan i halsen har inte gått över ännu. Så då blir det ju knappast någon träning idag heller. Tyvärr så kan jag ju inte tacka nej till restaurangen idag, även fast jag vill. Men man måste ju vara artig, dom måste ju ha något som inte är alltför fett och mycket kalorier i.

Jag vaknade redan klockan 6.00 av en konstig anledning, Kunde inte somna om så jag ska fortsätta teckna klart min kompis tatuering som hon ska göra i december. Hon vill ha en ledsen Ior på ena armen, men jag får inte riktigt till hans uttryck, tycker han ser lite finurlig ut. Men det ska nog inte vara helt omöjligt att få honom ledsen *L* 

RSS 2.0