Alldeles seg..

Från det att jag vaknade idag har jag haft sprängande huvudvärk, känner mig skakig, har ont i magen, mår illa och samtidigt skithungrig. Jag har tagit 3 treo som inte tycks hjälpa ett skit och druckigt 4 koppar kaffe. Jag kan verkligen inte äta när jag är såhär hungrig och illamående. Vilket iof är bra. Men tänk om huvudet ville ge med sig nångång, va skönt det hade varit!

Jag har alltså inte motionerat något idag men däremot så har jag städat hela huset, passa på att tvätta två maskiner. Och nu när jag sitter här och äntligen lugnat ner mig lite för idag så känner jag huvudvärken mer än någonsin! Fy så illa! Undrar om jag börjar få feber med?!? Har inte jag något immunförsvar överhuvudtaget kan man undra?? 

Va fan ska jag göra????

  





Ytterligare en dag att gå igenom..

Som vanligt vägde jag mig imorse och vågen visade 0.3 kg mindre. Men inte är jag glad för de. Att de ska va så jäkla svårt att gå ner i vikt och men hur enkelt som helst att gå upp. Det är så himla orättvist.

Igår levde jag på kaffe och vatten, det gick jättebra eftersom jag inte känner någon hunger längre. Det är som bortblåst. Och när jag inte känner mig hungrig så kännnde det inte som att jag går ner i vikt heller. Kanske står min kropp på svältläge?

Då måste jag alltså äta något för att min matsmältning ska komma igång igen, men nu när det går så bra ska jag verkligen förstöra det? Svaret är nej!

Mormor ringde igår och ville promt bjuda mig på middag, mamma skulle tydligen också komma. Så jag är väll så illa tvungen att stoppa dendär jävla gaffeln i munnen. Då blir de mat för en hel månad framöver. Säkert plockar hon fram en massa bakelser, som vanligt.
Nuförtiden mår jag så illa efter att jag ätit en kaka eller bulle. Min kropp har, tack och lov, vant sig av med allt socker. Det är inget som behövs. Dessutom kan  förmycket socker leda till diabetes.

Nä här sitter jag och babblar på när det är såligt ute och kan gå ut en sväng innan det blir försent.





























Ny dag

Sitter här och klurar på vad som kommer att hända idag. Och det är inte mycket. Idag ska jag försöka göra allt för att endast dricka kaffe och vatten. Men de skulle inte förvåna mig om jag sitter där med en sked i munnen och äter gröt eller andra äckligheter. 

Det går mot sommaren och solen skiner. Snart går alla med snygga linnen och visar sin underbara kropp när jag själv går i tröjor och gör allt för att täcka min veta kropp. Ytterligare en sommar med depression *suck*

 



fundera, funderar & funderat + särbo

Ja de är just nu ännu mer kaos i min tillvaro, mer än det någonsin har varit!
Jag har funderat över om jag är värd någon blogg överhuvudtaget, eftersom jag knappt är här och skriver något då mår som sämst kan jag inte ens gå in på min blogg och läsa vad jag tidigare har skrivit. Att jag nu mår så dåligt och vill bara vara där jag va för ½ år sen.

Men nu har jag kommit till en punt där jag har bestämt mig för att ha kvar denna och gå in oftare och skriva några rader. Fast det bara är goja.


Jag ser fram emot dokumentären idag på 3 an som handlar om anorexi. Jag hoppas detta program kommer ge mig en ny kick och start på livet (ytterligare en gång) Jag ska tom spela in det tror jag, så om det är något vettigt så ska jag spara och titta på när livet suger som värst.

Ja som rubriken lyder så tog jag och sparka ut lögnhalsen. Så det har varit ett kaos. Jag älskar honom samtidigt som jag hatar honom. Han står ivägen för mig och mina banor i livet. Vi har bestämt att vi ett tag ska leva på olika håll och ta en paus från vårat förhållande och se om problemet rätar ut sig. Men det tror jag knappast. 

Jag har träffat en tjej som har ungefär lika värderingar på livet som mig. Dessutom tror jag hon också vill hålla en strikt diet, precis som mig. Fast hon tycks lyckas bättre. Hon är söt och det kanske kan vara vändningen på min tillvaro.... 

..vem vet, vem vet...


RSS 2.0