Funderar..

Jag hoppas att jag klarar av att gå ner ½ kilo till tills på måndag, då jag brukar skriva upp hur mycket jag gått ner udner veckan, om jag gått ner någonting överhuvudtaget dvs. Det är 3 dagar dit, men tyvärr så ska jag, mamma och mammas kusin Lotta på restaurang imorgon och dessutom blev jag bjuden på mat hos mormor på söndag *suck*.

Jag försöker hålla mig borta från att träna något just nu, eftersom jag åkte på en kraftig förkylning på jobbet igårkväll. Jag fick jätteont i halsen och snuvig som jag vet inte vad! Och jag vet ju att det är bättre att låta förkylningen lugna ner sig innan man börjar träna igen, annars kan det ju bli värre och ta ännu längre tid innan man kan komma igång igen.

Det visar sig nog så småningom vart jag landar på måndag, jag är mer orolig att det inte ska finnas smalmat på restaurangen imorgon, då vi ska gå och äta på ett ställe jag aldrig varit på hmmmm


Dagens intag

Frukost: 1 kopp kaffe
Lunch: 1 kopp kaffe
Middag: Wook (nudlar, nudelmix & stark sås)

Ganska så nöjd!

Dagen efter det "stora fikat"

Igår blev de mer än vad jag hade planerat. Jag åt en bulle, 2 kakor och lite glass. Jag mådde så illa igår att jag kräktes, så jag gick och la mig redan vid 20.15 och vakna imorse och mådde så pass illa att jag kräktes.

Så jag fick i mig förmycket sött igår, hemska tanke! Jag ställde mig på vågen idag för att vara säker på att inte gått upp alldeles förmycket i vikt och vågen visade ½ kilo mindre

släktingar på fika..

Jag fyllde som sagt 23 igår, vilket innebär att släktingarna kommer på besök idag, gah!
Ja då är man ju tvungen att engagera sig i fikat, eftersom man alltid ska ha fikabröd när man ska försöka sitta och ha lite trevligt och prata. Men jag tycker inte alls att fikabröd är en trevlig social grej!

Varför kan inte folk bara dricka ett par koppar kaffe och vara nöjd sen? Hur som helst så har jag kladdat ihop något fikabröd istället för att köpa. I mitt fikabröd vet jag ju exakt hur mycket socker och fett det finns, dessutom har jag letat upp det smalaste alternativet jag kunde hitta. Så 3 olika dopp till kaffet har jag bakat ihop och idag innan dom kommer ska jag köpa light glass. och så ska jag göra någon sås till och fixa ihop något strössel. De borde folk bli lite nöjd med iaf.

Jag måste ju naturligtvis ta ett fikabröd till kaffet jag med så att det inte verkar konstigt, men den ska jag spara och tugga på så länge som möjligt. Jag tar en bit äppelkaka, dom hårda kakorna är mer socker och fett i, men samtidigt är dom mindre. Aja, det visar sig hur det blir. Och så ska jag försöka skymma min skål sen när vi ska äta glass och ta ungefär ½ sked och smutta lite på de. Som sagt det får ju inte vara alltför underligt..

Tillbaks igen ~nya krafter~!

Nya tag, nya mål och mår för tillfälligt bättre än jag gjort på mycket länge!

Jag har varit borta en längre tid, jag skäms väldigt mycket för att jag inte har orkat engagera mig på alla proana sidor jag vanligtvis brukar besöka dagligen. Det har varit en längre tid just nu som jag har mått dåligt, mina föräldrar har precis skilt sig och allt har bara varit en katastrof   

Jag har bett pappa dra åt helvete, eftersom han bara ljuger så fort han öppnar munnen. Vilket svin han är! Jag fyllde 23 år igår med, men tro inte att han kosta på ett sms för att säga grattis ens. Hans dotter fyller år och kan inte ens säga ett ord! Fast jag bad han faktiskt dra åt helvete och det va ju de jag ville med. Så tacksam ska jag väll vara för att han för en gång skull lyssnar på det man säger hmm.


Skäms verkligen, jag har varit borta så länge och det känns som jag har svikit hela proana världen! Jag känner mig inte delaktig längre på forumen, men det ska det bli ändring på nu...

RSS 2.0